Krajské kolo silového čtyřboje

20. 12. 2023 | Sportovní akce | Hana Doleželová

Ve čtvrtek 14. prosince 2023 se družstvo chlapců SPŠ Jedovnice zúčastnilo, jako již tradičně krajského kola v silovém čtyřboji (HND). Místo konání se už léta nemění, jezdíme do Brna na SŠ polytechnickou, Jílová.

Letos byla celá sestava oslabena o dva nejlepší závodníky, Marka Moučku a Davida Kropáče, kteří jsou zranění. Přesto družstvo ve složení Radim Kolařík (2.B), Tomáš Koubek (2.A), Filip Formánek (4.B) a Vojtěch Kalas (4.B) obsadilo 7. místo z 15 družstev z celého Jihomoravského kraje. Jakub Komárek (2.A) a Čeněk Luska školu zastoupili v soutěži jednotlivců.

Nejlepšího umístění dosáhl Radim Kolařík na 17. místě, dále pak Tomáš Koubek na 23. místě a třetím nejlepším z naší školy byl Vojtěch Kalas na 30. místě. Celkem se zúčastnilo kolem 80 chlapců.

Všem moc děkuji za odvahu a ochotu reprezentovat naši školu na krajské úrovni. Doufám, že za rok bude družstvo v plné sestavě a popere se o přední místa.

Virtuální prohlídka

Další aktuality

Návštěva Černé Hory

Návštěva Černé Hory

Jeden z posledních dnů školního roku strávila třída 2.B na exkurzi ve společnosti VF NUCLEAR v Černé Hoře. Tato firma se mj. zaměřuje na vývoj a výrobu zařízení, která monitorují ionizující záření v jaderných elektrárnách, zdravotnictví a průmyslu. Read More

Číst dále